Op zaterdag 2 december mochten de zwemmers, trainers, hun ouders en andere supporters Sinterklaas en zijn helper verwelkomen. Nadat de kleinere en grotere kinderen uit volle borst voor de Sint gezongen hadden, mochten ze allemaal persoonlijk een zakje met allerlei lekkers in ontvangst nemen.

Daarna moesten de zwemmers voluit aan de bak in het water. Het resultaat van hun inspanningen vinden jullie terug in de bijlagen. De niet-competitiezwemmers ontvangen binnenkort een diploma als beloning, de clubkampioenen van de competitie-afdeling krijgen een t-shirt. Daarnaast waren er ook nog 6 gelukkigen die als winnaars van de tombola uit de bus kwamen en een mooie prijs mochten kiezen uit de mand die ons door de Sporthoek uit Asse geschonken werd.

 

Links : uitslag van de wedstrijd 

Clubkampioenen competitie-afdeling

Sinterklaasfeest en clubkampioenschap – uitslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.