Op de wedstrijd te Tienen, die behoort tot het Criterium Vlaams-Brabant, stond voor de dames eerst de 100m schoolslag op het programma. Klara bleef een halve seconde onder haar besttijd, Anthe en Margot deden liefst 3 en bijna 6 seconden beter. Daarmee behaalde Margot brons. Ook Moïra zwom een besttijd en Lauren bleef nipt 4 honderdsten boven haar beste prestatie.

Vervolgens was het de beurt aan de jongens om zich te bewijzen op de 100m vrije slag. Robbe verbeterde zich met iets meer dan een seconde en ook Mil deed het goed in zijn eerste wedstrijd! Basile won goud en Dylan behaalde het brons, beiden in een nieuwe besttijd.

Bij de meisjes bleef Klara net boven haar PR. Anthe mag op doktersadvies even geen crawl zwemmen en zwom de 100m vrije slag dus in rugslag in een knappe tijd. Moïra verbeterde voor de 2e keer haar PR, dat lukte niet voor Margot. Ook Lauren zwom haar oude besttijd van de tabellen!

Tijd voor de 100 schoolslag bij de boys. Robbe knalde 8 seconden onder zijn besttijd. Basile behaalde zilver en deed ook maar even 4 seconden beter dan zijn vorig PR.

Voor Dylan hadden we één van de zwaarste nummers op het menu gezet: 200m vlinderslag. Ondanks een pittige trainingsweek, deed hij dat met verve: goud en meer dan 4 seconden onder zijn PR.

Well done AART!

 

Verbeteringen persoonlijk record

  • Klara 100 SS
  • Anthe 100 SS
  • Moïra 100 SS, 100 VS
  • Margot 100 SS
  • Lauren 100 VS
  • Robbe 100 VS, 100 SS
  • Mil 100 VS
  • Basile 100 VS, 100 SS
  • Dylan 100 VS, 200 VL

 

Uitslag

Uitslag CVB Tiense Zwemmers

Verslag CVB TZ – 14/1/2018, Tienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.