Voor de volgende wedstrijd die deel uitmaakt van het Criterium Vlaams-Brabant trok AART naar Overijse.

Anthe beet de spits af op 50 schoolslag, en hoe! Meteen een verbetering van  meer dan 4 seconden. Onze jongste heren, Robbe en Mil deden het ook voortreffelijk met een 5e en 6e plaats en twee besttijden.

Anthe kreeg niet veel rust en mocht meteen aan de slag op de 200m rugslag. Opnieuw goed voor een persoonlijk record en goud. Klara deed niet onder en claimde het zilver. Jolien behaalde brons in een mooie besttijd, Lauren strande net naast het podium op een ondankbare 4e plaats.

De boys vonden dat ze dat nog beter konden. Bij de 13-14 jarigen een volledig AART podium met Basile, Lander en Senne op plaatsen 1, 2 en 3. Dylan haalde eveneens goud, bij de A-zwemmers. En ook Kevin mocht op het hoogste schavot staan! Op het sprintnummer in rugslag kon Matisse een gouden medaille meebrengen.

Op de 200m wisselslag kregen we zowaar opnieuw een volledig AART podium bij de jongens, ditmaal was de volgorde Dylan, Lander en Senne. Dylan en Lander lieten bovendien mooie progressie optekenen. Ties en Kevin stonden op de twee hoogste trapjes bij de zwemmers ouder dan 17 jaar, Kevin was goed voor een nieuwe besttijd. Klara veroverde het goud bij de dames. Lauren behaalde het brons en nu viel Jolien net naast het podium.

Tot slot behaalde Matisse zijn 2e gouden medaille op de 100m vrije slag. Quinten werd 4e op de 400m vrije slag. Basile behaalde op diezelfde afstand het goud.

Samengevat tellen we 11x goud, 4x zilver en 4x brons.

Proficiat zwemmers!

CVB Zoro Uitslag

 

Verslag CVB Zoro – 3/2/2018, Overijse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.