Met een groep jonge wolven trok AART naar Geel voor een wedstrijd van het hogere niveau in België.

Klara mocht met 4 besttijden pronken. Op 100 vrije slag, 50 rugslag, 50 schoolslag en 50 vlinderslag scherpte ze haar tijd aan. Naast de tijden werden de wedstrijden ook telkens mooi uitgevoerd, iets waar de trainers zo mogelijk nog meer tevreden mee zijn!

Lauren scherpte haar tijd aan op de 100 schoolslag. Dat lukte net niet op de andere nummers, maar zeker een dikke pluim voor de prestaties en een mooie 8e plaats op de 100 vlinderslag!

Anthe zette beste prestaties neer op de 50 en 100 rugslag, haar favoriete nummers en werd mooi 5e en 6e. Ook op de 50 vlinderslag zette ze een nieuwe besttijd neer. Op de schoolslagnummers hebben de trainers nog wat werk voor de boeg en moet er gewerkt worden aan de beenslag!

Onze jongste wolf dit weekend was Juta. Ook zij deed het voortreffelijk met maar liefst 4 nieuwe besttijden, op 100 vrije slag, 100 rugslag, 50 schoolslag en 50 vlinderslag. Niet alleen een proficiat voor de tijdsverbeteringen, maar eveneens voor de prima technische uitvoering, knap!

Voor Femke en Nona was deze wedstrijd een voorbereidingswedstrijd op het Vlaams Kampioenschap van het volgende weekend. Desondanks wist Nona besttijden neer te zetten op 50 vrije slag en 100 vlinderslag. Ze behaalde ook 3 finales, goed voor 1x goud en 2x brons.

Proficiat dames!

Tenslotte nog een welgemeende dankuwel voor onze officials en afgevaardigde van dienst. Het was een lang maar vruchtbaar weekend. Bedankt voor de inzet!

 

Uitslag via Swimrankings

 

Verslag 2-daagse ZGeel – 17,18/2/2018, Geel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.