Met een 6-koppig team, bestaande uit Femke, Jana, Nona, Rosanne, Thibault en Viktor, stond AART aan de start van het Vlaams Kampioenschap in het Wezenbergzwembad te Antwerpen.

Bij de heren liet Thibault over gans de lijn knappe prestaties zien, met besttijden op de 50 rugslag, 200 vrije slag, 100 vrije slag en 200 wisselslag. Mooie progressie gemaakt en missie geslaagd. Viktor had af te rekenen met een schouderblessure en kon zijn kansen helaas niet verdedigen. He’ll be back…

De dames kenden wisselend succes. Op de aflossing werd iets minder snel gezwommen dan deze zomer en Femke had helaas de goede vorm niet te pakken. Kop op en rustig verder werken! Rosanne toonde dat ze een rasechte spurtster is. Met mooi uitgevoerde races mocht ze  driemaal het podium op. Zilver en tweemaal brons op de 50 vlinderslag en 50 rugslag was haar buit! Nona domineerde de rugslagnummers met winst in de 50, 100 en 200 meter. In totaal haalde ze vijf medailles, waarvan 4x goud. Ook op de 400 vrije slag en 100 vlinderslag wist ze besttijden neer te zetten.

Op naar meer, later in het voorjaar…

 

 

Uitslagen

Verslag Vlaamse Kampioenschappen – 23-25/2/2018, Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.