Nieuwe kindjes zullen worden uitgenodigd voor een testles op maandag 24/09 om 18u30. Ouders zullen hiervan weldra een bevestiging ontvangen. De andere lessen op maandag en zaterdag starten op maandag 1/10 – dit omwille van onderhoudswerken in het zwembad. Ook hiervan zal u een bericht krijgen.

Hou zeker je mailbox in de gaten! Tijdens de zomer hebben we de structuur van de lessen aangepast om een betere doorstroming te kunnen garanderen en de kwaliteit van de lessen te optimaliseren. Dit maakt dat de uren van de lessen zijn aangepast. Qua dagen blijven de lessen wel op maandag en zaterdag.

Groetjes,
Liesbeth
Hoofdtrainer zwemschool

Start van de zwemschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.