Zwemschool

In de zwemschool starten de allerjongsten. Het doel is gewenning aan het water en het stapsgewijs leren zwemmen tot 25 meter. Nadien stroomt uw kind door naar de afdeling zwemclub. Daarnaast bieden we ook zwemlessen aan voor volwassenen.

Recreatie en sportzwemmen

De zwemclub voorziet in zwemtrainingen voor jeugd en volwassenen. De jeugdafdeling verzorgt de verdere technische vervolmaking van de vier zwemstijlen en het opbouwen van afstand. Daarnaast bieden we recreatief zwemmen aan voor kinderen en volwassenen.

Competitie

De competitieafdeling voorziet in trainingen gericht op competitiezwemmen. Kinderen vanaf 8 – 9 jaar kunnen instromen en beginnen met 3 trainingen per week. We voeren technische vaardigheden hoog in het vaandel en streven naar sportief plezier als team.

Steun AART!

Onze zwemvereniging kan steeds een duwtje in de rug gebruiken. Jij kan ons daarbij helpen! Misschien wil je graag je steentje bijdragen als vrijwilliger, wil je graag sponsor worden, of wil je gewoon een kleine bijdrage leveren ten voordele van de aankoop van didactisch materiaal... Dat kan!

Ik wil helpen!

Kalender & Evenementen

Niets van 16 september 2021 tot 16 november 2021.

Meest recente berichten