Onze zwemvereniging bestaat uit 3 pijlers: de zwemschool, zwemclub en competitie. Voor de jeugd is een logische doorstroming voorzien tussen deze afdelingen. Voor volwassenen bieden we eveneens zwemlessen aan of zij kunnen recreatief zwemmen.

Structuur AART

Zwemschool

In de zwemschool starten de allerjongsten. Het doel is gewenning aan het water en het stapsgewijs leren zwemmen tot 25 meter. Nadien stroomt uw kind door naar de afdeling zwemclub. Daarnaast bieden we ook zwemlessen aan voor volwassenen.

lees meer…

Zwemclub

De zwemclub voorziet in zwemtrainingen voor jeugd en volwassenen. De jeugdafdeling verzorgt de verdere technische vervolmaking van de vier zwemstijlen en het opbouwen van afstand. Vanuit de club kan uw kind verder doorstromen naar de competitieafdeling. Daarnaast bieden we recreatief zwemmen aan voor kinderen en volwassenen.

lees meer …

Competitie

De competitieafdeling voorziet in trainingen gericht op competitiezwemmen. Kinderen vanaf 8 – 9 jaar kunnen instromen en beginnen met 3 trainingen per week. We voeren technische vaardigheden hoog in het vaandel en streven naar sportief plezier als team.

lees meer…